Stevige nieuwe Red Band-beelden Marvel-film 'Kraven the Hunter'

Stevige nieuwe Red Band-beelden Marvel-film 'Kraven the Hunter'

Een beetje alles of niet schot van Sony, dat de toekomst van het SSU gaat bepalen.

Sony's Spider-Man Universe, ook wel beter bekend als het SSU, is wisselend ontvangen. Ondanks het feit dat lang niet alle blockbusters even goed werden onthaald, wordt nu het nieuwste hoofdstuk uitgebracht, genaamd Kraven the Hunter. Hier is weer een clip van verschenen.

Enkele maanden geleden liet de hoofdrolspeler van deze film, Aaron Taylor Johnson, o.a. bekend van Nocturnal Animals en Bullet Train, weten dat er veel druk ligt op zijn schouders en het hele Kraven-team.

Verwachtingen
De Venom-films met Tom Hardy deden het niet slecht, maar waren ook geen mega-successen. Morbius en Madame Web flopten echter allebei, waardoor Sony het nog een enkele keer schijnt te willen proberen en het anders opgeeft.

Alle pijlen zijn nu dus gericht op Kraven the Hunter, waarin we kennis maken met de Russische immigrant Sergei Kravinoff (Taylor Johnson). Hij heeft van zijn vader (Russell Crowe) steeds te horen gekregen zich nooit zwak te tonen.

Clip
Na een bijna doodervaring met een leeuw beschikt hij over superkrachten. Sindsdien is hij een jager die met hulp van de dierenwereld zijn prooi weet te lokaliseren. Hij maakt op die manier korte metten met allerlei vijanden, zoals de keiharde clip dat hieronder aangeeft.



NieuwsFilm

meest populair