Eén van Disney's grootste iconen wordt beschuldigd van seksueel kindermisbruik

Eén van Disney's grootste iconen wordt beschuldigd van seksueel kindermisbruik

Disney en Pixar animator Bolhem Bouchiba verdacht van grootschalig kindermisbruik, schokt fans wereldwijd.

Disney en Pixar kregen een flinke klap te verwerken, net als hun fans. In Frankrijk wordt Bolhem Bouchiba verdacht van grootschalig kindermisbruik.

Bolhem Bouchiba is een van de grootste iconen binnen de animatiewereld. Hij levert nog steeds animaties af. Hij werkte voorheen voor Disney aan Tarzan, Hercules, Lilo & Stitch en The Hunchback of Notre Dame. Voor Pixar werkte hij mee aan Incredibles, Up en Ratatouille.

Erg groot in misbruik
De 59-jarige animator zou honderden verkrachtingen van kinderen van 3 jaar tot 15 jaar besteld hebben. Die beelden waren via livestreams te zien. Zijn naam kwam bij Europol naar boven bij een onderzoek naar een netwerk werkzaam in de Filippijnen en Europa. Hij kan zo'n 20 jaar gevangenisstraf krijgen voor zijn daden.

Helaas is dit niet de eerste rechtszaak van Bolhem Bouchiba. In 2014 werd hij al aangeklaagd voor seksueel misbruik van het dochtertje van zijn partner en het bekijken van kinderporno. De Franse krant Le Figaro volgt de zaak nauwkeurig en bericht er regelmatig over.

Te walgelijk voor woorden
Hier op Reddit werd het slechte nieuws ook verteld door Animation Drama. Meerdere reacties zeggen er klaar mee te zijn dat machtige en populaire mensen zich schuldig maken aan ernstig misbruik. Fans van zijn animatie zeggen te walgen van hem.



In de YouTube-video van Rotten Tomatoes Classics Trailer is een trailer van de populaire Franse muis te zien - om het geheugen op te frissen.

NieuwsFilm

meest populair