James Gunn onthult de hond van Superman in nieuwe afbeelding

James Gunn onthult de hond van Superman in nieuwe afbeelding

De regisseur vertelt dat hij het huisdier van de superheld heeft gebaseerd op zijn eigen hond.

Gisteren onthulden we dat de nieuwe Superman-film van James Gunn al een stuk verder klaar is dan gedacht, en nu hebben we een hele nieuwe afbeelding.

Op de foto, die je hieronder kunt zien, zit Superman (David Corenswet) op de maan met zijn hond Krypto. Krypto is in de stripboeken een hond van de planeet Krypton die net als zijn baasje superkrachten heeft op aarde.

Ozu
"Krypto verschijnt deze zomer in Superman," zo schrijft Gunn op Twitter. "Krypto is geïnspireerd op onze hond Ozu, die we adopteerden kort nadat ik Superman begon te schrijven." Volgens Gunn was Ozu in het begin zeer problematisch.

Hij vervolgt: "Ik weet nog dat ik dacht: 'Goh, hoe moeilijk zou het leven zijn als Ozu superkrachten had?' En zo kwam Krypto in het script en veranderde de vorm van het verhaal zoals Ozu mijn leven veranderde."

The League of Super-Pets
Krypto was twee jaar geleden al te zien in de animatiefilm DC League of Super-Pets. Daarin werd zijn stem ingesproken door Dwayne Johnson. Het lijkt niet waarschijnlijk dat Krypto ook zal praten in de nieuwe film.



NieuwsFilm

meest populair