Laatste deel van James Wans meest populaire horror-reeks begint met filmen

Laatste deel van James Wans meest populaire horror-reeks begint met filmen

"Ik ga iedereen missen," zo schrijft Wan op Instagram. "Het is het einde van een tijdperk."

In september volgend jaar verschijnt alweer het vierde deel in de immens populaire The Conjuring-franchise. Dit vierde deel, The Conjuring: Last Rites genaamd, is tevens ook het laatste in de reeks.

De franchise begon met The Conjuring in 2013, geregisseerd door James Wan. De films volgen het verhaal van Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farmiga), paranormale onderzoekers die in contact komen met geesten en demonen.

Begonnen met filmen
The Last Rites is nu begonnen met filmen. Dat bevestigt Wan (nu als producer) via Instagram. Wilson en Farmiga zijn weer van de partij. Dit keer worden ze bijgestaan door Ben Hardy en Mia Tomlinson.

"Het is altijd fijn om oude vrienden weer te zien en tijd met ze door te brengen," zo schrijft Wan in zijn post. De foto is van de stoelen van Wilson en Farmiga. "Ik ga iedereen missen. Het is het einde van een tijdperk."

Regisseur
Over het verhaal van The Conjuring: Last Rites is nog weinig bekend. De film wordt geregisseerd door Michael Chaves, die na Wan tevens ook het derde deel in de reeks maakte. Dat was The Conjuring: The Devil Made Me Do It.




NieuwsFilm

meest populair