De laatste 'The Conjuring'-film vindt twee nieuwe hoofdrolspelers

De laatste 'The Conjuring'-film vindt twee nieuwe hoofdrolspelers

Het vierde deel, genaamd 'Last Rites', gaat een punt zetten achter de succesvolle franchise.

The Conjuring is een van de geliefdste horror-franchises van de afgelopen jaren, maar helaas komt er nog maar één enkele film aan. Het vierde en dus laatste deel krijgt steeds meer vorm. Nu hebben nieuwe acteurs voor The Conjuring: Last Rites getekend.

De hoofdrollen zijn weer weggelegd voor Patrick Wilson en Vera Farmiga, die wederom in de huid zullen kruipen van het bekende koppel Ed en Lorraine Warren, twee onderzoekers gespecialiseerd in bovennatuurlijke fenomenen.

Meer
Daar blijft het niet bij. Nu hebben ook Ben Hardy en Mia Tomlinson voor de film getekend. Hardy wist al eerder hoge ogen te gooien in X-Men: Apocalypse, terwijl Tomlinson voornamelijk bekend is van The Beast Must Die.

Welke rollen zij precies zullen spelen, is nog onduidelijk, maar er is sowieso nog weinig bekend over The Conjuring: Last Rites en het verhaal. De regie is in handen van Michael Chaves, bekend van horrorfilms als The Curse of La Llorena en The Nun II.

Nog even wachten
The Conjuring: Last Rites zal over ongeveer een jaar te zien zijn, 5 september 2025 om precies te zijn.



Ondanks het feit dat het het laatste deel zal zijn, is er wel een grote kans dat er nog spin-offs volgen. De Conjuring reeks was in totaal namelijk goed voor maar liefst 2,25 miljard dollar, dus Warner Bros. zal wel voor meer willen gaan.

NieuwsFilm

meest populair