Donald Trump geeft eindelijk een reactie op 'The Apprentice' met Sebastian Stan

Donald Trump geeft eindelijk een reactie op 'The Apprentice' met Sebastian Stan

Het was te verwachten: de oud-president van de Verenigde Staten vindt er niks aan.

Sebastian Stan is voornamelijk bekend van zijn rol als Bucky Barnes/The Winter Soldier in het MCU, maar wist weer een opmerkelijke rol te scoren in The Apprentice. Hierin is hij te zien als Donald Trump, maar wat vindt de oud-president van de Verenigde Staten hier eigenlijk zelf van?

Trump, die Republikeinse kandidaat die het op dit moment opneemt tegen Kamala Harris, is duidelijk geen fan van de film. Deze draait voornamelijk om Trumps relatie met Roy Cohn, zijn mentor en een advocaat. Deze rol wordt weer gespeeld door Jeremy Strong, o.a. bekend van de HBO-serie Succession.

Team
The Apprentice zelf werd geregisseerd door de Deens-Iraanse Ali Abbasi, die eerder de seizoensfinale van The Last of Us mocht inblikken. Ondanks het feit dat hij een mooie cast bijeen heeft weten te verzamelen, is Trump zelf niet onder de indruk.

Op zijn Truth Social-pagina laat hij zich erover uit: "'The Apprentice' is een neppe en stijlloze film. Deze wordt enkel en alleen nu uitgebracht voor de 2024 verkiezingen met als doel mijn reputatie te beschadigen".

Reactie
Abassi zelf kon het niet laten om ook even kort maar krachtig te reageren: "We kunnen het er best over hebben, maar ik ben op dit moment best druk bezig met de promotiecampagne van de film. Misschien kan ik je morgen wel even bellen!" Bekijk hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair