Harrison Ford komt op voor Marvel: "Quentin Tarantino kramt onzin uit"

Harrison Ford komt op voor Marvel: "Quentin Tarantino kramt onzin uit"

De wereldberoemde acteur vindt de kritiek onterecht en deelt zijn mening.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Sebastian Stan. De Marvel-ster nam het op voor de wereldberoemde superheldenstudio en heeft genoeg van alle kritiek. Niemand minder dan Harrison Ford doet nu iets soortgelijks.

De legendarische acteur, o.a. bekend van Indiana Jones en Star Wars, komt op 82-jarige leeftijd nog het MCU versterken. Hij kruipt namelijk in de huid van Thaddeus 'Thunderbolt' Ross en neemt daarmee het stokje over van de in 2022 overleden William Hurt.

Rol
Ford gaat echter nog iets verder, aangezien hij ook Red Hulk gaat neerzetten in Captain America: Brave New World. De acteur heeft er dan ook van genoten en vindt het zelf logisch dat hij Marvel niet links liet liggen.

"Je hebt het hier over Marvel. Ik ben net nieuw hier. Ik weet dat dingen er anders aan toegaan vandaag de dag dan in de jaren tachtig en negentig, maar dat is ook logisch. Dingen veranderen, daar pas je je aan aan en je gaat door".

Genieten
De geliefde acteur vervolgt: "Het zou stom zijn om hierover te klagen en er niet aan mee te doen. Ik geniet nog steeds van nieuwe avonturen en het is goed om te zien dat fans hier ook naar uitkijken. Dat is iets wat ik heel mooi vind".


Quentin Tarantino leverde al eerder kritiek op Marvel. Hij is van mening dat superheldenfilms sterren 'vernietigen', zoals Chris Evans, die vandaag de dag eigenlijk alleen maar wordt herkend voor zijn Captain America-rol. Tarantino noemde het zelfs 'the death of Hollywood movie stars'.

Onzin
Ford is het daar duidelijk niet mee eens: "Dat klopt gewoon niet. Het maakt ook niet uit of je een filmster wordt, maar als een film daar naar op zoek is worden deze wel gevonden. Ik heb het nooit begrepen, het willen zijn van een 'ster'. Ik ben een acteur en vertel verhalen. Daar hou ik me mee bezig".

NieuwsFilm

meest populair