Sebastian Stan heeft genoeg van Marvel-kritiek: "Kunnen jullie het beter?"

Sebastian Stan heeft genoeg van Marvel-kritiek: "Kunnen jullie het beter?"

De acteur komt wederom op voor de superheldenstudio waar hij al sinds 2011 voor werkt.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Sebastian Stan. De acteur, voornamelijk bekend van zijn rol als Bucky Barnes in het MCU, nam het enige tijd geleden op voor Marvel. Nu doet hij dat wederom.

De acteur, die voor het eerst te zien was in een Marvel-film in 2011, namelijk Captain America: The First Avenger, vindt het onterecht dat de superheldenstudio zo veel kritiek krijgt te verduren. Hij heeft hier nu genoeg van en laat dit weten ook.

Kritiek
Zo begint Stan: "Ik heb nooit voor een ander bedrijf gewerkt dat zo veel liefde, tijd en energie in hun projecten stopt als Marvel. Als Marvel vandaag ineens zou verdwijnen, zou dit een gigantisch gat achterlaten in de industrie".

"Ik denk dat we eens zouden moeten stoppen met constante en destructieve kritiek zonder alternatieve oplossingen te bieden". Als het aan Stan ligt, is hij ook nog lang niet klaar en blijft hij doorgaan bij Marvel.

Meer
Stan zal een belangrijke rol spelen in de aankomende Thunderbolts*, maar wil ook nog in dezelfde film spelen als Robert Downey Jr., die Doctor Doom speelt: "Ik hoop een scène met hem te mogen delen. Hopelijk blijft Barnes lang genoeg in leven zodat ik die droom kan verwezenlijken".



NieuwsFilm

meest populair