Nieuwe epische oorlogsfilm van Netflix wordt nu flink veel gestreamd

Nieuwe epische oorlogsfilm van Netflix wordt nu flink veel gestreamd

De nieuwste Netflix Original heet Uprising en deze staat nu in de Netflix Top 10.

Op Netflix verschijnen voldoende vermakelijke actiefilms, zo ook uit de stal van de streamingdienst zelf. De volgende Netflix Original heet Uprising en deze staat nu hoog in de Netflix Top 10.

Uprising alias War and Revolt alias Jeon, Ran is een Zuid-Koreaanse oorlogsfilm, geregisseerd door Kim Sang-man. Netflix omschrijft de film met woorden als "Uitbundig, Episch" en "Met krachtige beelden". De hoofdrollen worden vertolkt door Gang Dong-won, Park Jeong-min, Kim Shin-rok, Jin Seon-kyu en Jung Sung-il.

Prima ontvangen
Op Rotten Tomatoes zijn op het moment van schrijven zeven recensies te vinden. Zes daarvan zijn 'Fresh'. Op de IMDb hebben ruim duizend mensen hun stem uitgebracht en dat leidt tot een IMDb-cijfer van 6,6.

"Het is erg leuk om te zien hoe zoveel ledematen worden afgehakt gedurende een groot deel van twee uur, maar regisseur Kim kan maar een beperkt aantal lichaamsdelen in stukken snijden voordat hij de ruggengraat van zijn film uit het oog verliest," schrijft David Ehrlich van indieWire.

Nu op Netflix
Wil je Uprising graag zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: Tijdens de Joseondynastie komen twee vrienden die samen opgroeiden als meester en knecht, na een oorlog als vijanden tegenover elkaar te staan.

NieuwsFilm

meest populair