Saoirse Ronan over ontslagen Ryan Gosling tijdens 'The Lovely Bones': "Ik begrijp het wel"

Saoirse Ronan over ontslagen Ryan Gosling tijdens 'The Lovely Bones': "Ik begrijp het wel"

Er was nooit sprake van ruzie, maar gewoon verschillende visies.

Ryan Gosling is een van de geliefdste acteurs in Hollywood en heeft de rollen voor het oprapen. Ondanks het feit dat hij vele successen heeft gekend, ging het niet altijd allemaal perfect. Zo werd de acteur ontslagen voor The Lovely Bones, waar de hoofdrolspeelster van deze film zich nu over uitlaat.

Het gaat hier om Saoirse Ronan, bekend van sterk onthaalde films als Lady Bird en Little Women. In The Lovely Bones, die door niemand minder werd geregisseerd dan Peter Jackson, kruipt de actrice in de huid van Susie Salmon, die op 14-jarige leeftijd wordt verkracht en vermoord.

Rol
Vanuit de hemel ziet zij hoe haar familie omgaat met het tragische verlies. Haar vader, Jack, probeert de moordenaar van zijn dochter op te sporen. Dit was de rol die Gosling normaal gesproken zou komen te spelen, maar vanwege een opmerkelijke reden ging dit toch niet door.

Gosling dacht dat het goed bij zijn rol zou passen om aan te komen. Hij woog dan ook maar liefst bijna 100 kilo toen de opnames zouden beginnen. Jackson was er echter absoluut geen fan van en besloot de acteur te vervangen met Mark Wahlberg.

Zonde
Ronan laat zich hier nu voor het eerst over uit: "Ik kon het heel goed vinden met Ryan en zijn hond, George, die hij vaak meenam. Ik vond het dan ook echt jammer dat hij vertrok, maar ik begrijp het wel. Ik heb het er toen ook over gehad met zowel Ryan als Peter".


"Dit zijn van die dingen die kunnen gebeuren. Het is helemaal niks persoonlijks. Soms zit je gewoon niet volledig op dezelfde golflengte en heb je andere ideeën voor het verhaal. Mark nam het stokje over en had 'meer ervaring'. Hij was al een vader van drie, terwijl Ryan pas 27 was. Hij was dus ook echt nog jong".

NieuwsFilm

meest populair