Jake Gyllenhaal gebruikte vreemde techniek tijdens seksscène met Jennifer Aniston

Jake Gyllenhaal gebruikte vreemde techniek tijdens seksscène met Jennifer Aniston

Jake Gyllenhaal vond het moeilijk om intieme scènes met Jennifer Aniston te filmen vanwege verliefdheid.

Jake Gyllenhaal bekende dat hij het filmen van The Good Girl met Jennifer Aniston maar heel moeilijk vond. Vooral de seksscène voelde als een hel op aarde.

Bij die komedie uit 2002 zat de actrice op haar hoogtepunt door de populaire serie Friends, terwijl Jake nog werkte aan zijn bekendheid. De film bevat aardig wat intieme momenten tussen Jennifer en Jake, toen respectievelijk 33 en 22 jaar.

Stiekem verliefd op haar
Jake speelde haar jongere vlam en bleek daar moeite mee te hebben gehad. In The Howard Stern Show bekende Jake in 2021 ook waarom. Hij was stiekem in het echt verliefd op haar. Hij zei: "Het was een marteling, maar het was ook geen marteling. Weet je, het was een mix van beide."

Hij vervolgde met: "Een liefdesscène is een vreemde situatie. Op een open set staan wel 30 tot 50 mensen om je heen. Daar raak ik niet opgewonden van. Het is vreemd mechanisch, want het is een soort danschoreografie, net als een vechtscène."

Dan maar een kussen
Hij vertelde over een vreemde techniek die zij gebruikten: "Ik herinner me een kussen tussen ons in, dat Jennifer voorstelde. Zo blijf je bij een liggende scène toch op afstand en vallen dingen niet op. Die kussen-techniek redde me wel."



NieuwsFilm

meest populair