Intieme nieuwe Netflix Original blijkt direct een enorm kijkcijferkanon

Intieme nieuwe Netflix Original blijkt direct een enorm kijkcijferkanon

De nieuwste Netflix Original heet Lonely Planet en staat op #1 in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 heeft weer een nieuwe koploper. De docufilm The Menendez Brothers heeft de eerste plaats af moeten staan aan de volgende nieuwe Netflix Original, het romantische drama Lonely Planet.

Lonely Planet is geregisseerd door Susannah Grant en Netflix omschrijft de film met woorden als "Intiem, Aangrijpend" en "Drama". De belangrijkste rollen worden gespeeld door Laura Dern en Liam Hemsworth, de overige rollen worden vervuld door Diana Silvers, Younès Boucif en Adriano Giannini.

Geen hoogvlieger
Hoewel de film twee grote namen aan boord heeft, weet de Netflix Original geen indruk te maken op de critici. De film scoort slechts 38 procent op de Tomatometer.

"Het is alsof je een sirocco over de Sahara ziet waaien. Lonely Planet weet je aandacht ongeveer tien minuten vast te houden, en dan ben je klaar om weer in de bus te stappen en naar Tanger te gaan," luidt de reactie van Roger Moore van Movie Nation.

Nu op Netflix
Wil je Lonely Planet toch even zien? Je vindt de film nu hier op Netflix.


Een korte samenvatting van de film: Een schrijver die sinds kort weer vrijgezel is, krijgt tijdens een idyllische schrijversretraite in Marokko een onverwachte band met een jongere man die zijn leven heroverweegt.

NieuwsFilm

meest populair