Op deze dag kun je 'Deadpool & Wolverine' op Disney+ verwachten

Op deze dag kun je 'Deadpool & Wolverine' op Disney+ verwachten

De Marvel-hit van de zomer laat nog even op zich wachten als het op streaming aankomt.

Deadpool & Wolverine heeft een historische tijd in de bioscoop achter de rug. De film heeft wereldwijd aan de bioscoopkassa's meer dan $1,3 miljard opgebracht.

Je kunt de film nu al huren/kopen via VOD (Video On Demand), maar een release op Disney+ is vooralsnog uitgebleven. En Disney heeft ook niet laten weten wanneer we de film dan kunnen verwachten.

November
Toch kunnen we de waarschijnlijke datum wel achterhalen. Het is namelijk standaard voor Disney-films om 100 dagen in de bioscoop te spelen vooraleer ze op streaming worden geplaatst. Dat gebeurde onlangs ook met Inside Out 2.

Als Deadpool & Wolverine datzelfde schema volgt, dan zou dat betekenen dat de film vanaf 6 november op Disney+ te zien is. Dat zou twee dagen zijn na de Blu-ray/dvd-release op 4 november.

Verhaal
Wade Wilsons dagen als Deadpool, de huurmoordenaar met een flexibel moreel kompas, liggen achter hem. Maar wanneer zijn wereld bedreigd wordt, moet Wade met tegenzin opnieuw zijn pak aantrekken en de samenwerking aangaan met een tegenpool.



NieuwsFilm

meest populair