Eerste recensies 'Terrifier 3': kijken of skippen?

Eerste recensies 'Terrifier 3': kijken of skippen?

De vroege reacties waren al veelbelovend, maar vertaalt zich dat ook naar goede scores?

Aan het einde van de maand kun je Terrifier 3 eindelijk gaan zien in de bioscoop. De eerste reacties van de film waren al veelbelovend, maar nu zijn ook de recensies uitgekomen. Wat zeggen de critici?

Op Rotten Tomatoes heeft de film op dit moment een score van 77% met 78 reviews. Dat is een stuk hoger dan het eerste deel in de horror-reeks (60%), maar niet zo hoog als deel twee (87%).

Recensies
Owen Gleiberman geeft de film een positieve review en schrijft: "Terrifier 3 zet de 'E' in Extreme, en het heeft een geweldige gimmick, een die tegelijkertijd knipoogt naar en voldoet aan de verwachtingen van de franchise."

"Niemand verlegt de grenzen van de horror als schrijver-regisseur Damien Leone," aldus Erik Piepenburg van de New York Times. En Tim Cogshell van Filmweek noemt de film "echt heel leuk."

Ook negatief
Maar er zijn ook negatieve recensies te vinden. Zo beschrijft Nick Schager van The Daily Beast de film als "een kinderachtig spetterfeest met een oneerbaar plot," en beweert Brian Tallerico van RogerEbert dat Leone "het nog niet heeft gevonden."


Zelf een oordeel vellen? Dat kan natuurlijk. Terrifier 3 met Lauren LaVera en David Howard Thornton is vanaf 31 oktober te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair