Eerste reacties 'Terrifier 3': een waardig vervolg of compleet onnodig?

Eerste reacties 'Terrifier 3': een waardig vervolg of compleet onnodig?

Op dit moment een 8,6 op IMDb dus dit lijkt een topper te worden!

De zomer is officieel voorbij, maar dat betekent wel dat Halloween eraan komt. Dit is een tijd waarin griezelfilms weer flink veel bekeken gaan worden. Terrifier 3 staat hoog bovenaan het 'te kijken'-lijstje bij menig filmfanaat, maar is deze ook echt de moeite waard?

De eerste Terrifier-film kwam uit in 2016. Pas vorig jaar verscheen het tweede deel, maar dit was een groot succes. Het duurde dan ook niet lang voordat een derde deel werd aangekondigd, dat volgende maand te zien zal zijn.

Wat te verwachten
Terrifier 3 draait wederom om Art the Clown (David Howard Thornton), die terugkeert om opnieuw een ravage aan te richten in de stad Miles County.

Na het overleven van Art the Clowns Halloween-bloedbad, proberen Sienna (Lauren LaVera) en haar broer Jonathan (Elliott Fullam) hun verbrijzelde levens weer op te bouwen. Makkelijk is dit niet, want Art keert terug om hun levens opnieuw in een nachtmerrie te veranderen.

Eerste reacties
Het derde deel kende tijdens het Fantastic Fest zijn wereldpremière, en het lijkt erop dat regisseur Damien Leone weer een keihard en bruut horrorverhaal levert. De eerste recensies zijn namelijk lovend. Zie hieronder een handjevol reacties van enthousiaste fans.











NieuwsFilm

meest populair