3 hele goede films om vanavond op Disney+ te streamen

3 hele goede films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke en goede filmtips voor je op een rijtje gezet.

Black Panther (2018)
Regie: Ryan Coogler | Cast: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, e.a. | Kijk direct
Na de dood van de koning van Wakanda, moet het voor de buitenwereld afgezonderde Afrikaanse land op zoek naar een troonopvolger. Zijn zoon T'Challa wordt uitgedaagd Erik Killmonger, een oude vijand. De hierop volgende strijd zorgt voor de nodige spanningen op het wereldtoneel. T'Challa bereidt zich samen met zijn slimme zus Shuri voor op deze uitdaging.



The Incredibles (2004)
Regie: Brad Bird | Cast: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Jason Lee, e.a. | Kijk direct
Door gedoe met de overheid moet de superheldenfamilie van Mr. Incredible hun krachten al jarenlang verborgen houden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus wanneer vader Incredible de mogelijkheid krijgt om een nieuwe missie te verrichten, hoeft hij niet lang na te denken. Al snel blijkt echter dat heel het gezin aan de bak moet.



Prey (2022)
Regie: Daniel Trachtenberg | Cast: Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, e.a. | Kijk direct
Naru wil zich tegenover haar stam en familie bewijzen dat ze niet onderdoet voor de mannelijke krijgers. Wanneer er een mysterieuze buitenaardse jager opduikt, grijpt ze dit gevaar aan om zichzelf te bewijzen. Ze komt in actie en moet alles uit de kast halen om deze monsterlijke dreiging, die blijkt te zijn uitgerust met moderne wapens, te verslaan.



NieuwsFilm

meest populair