Zoë Kravitz legt uit waarom zij niet in 'Blink Twice' te zien is

Zoë Kravitz legt uit waarom zij niet in 'Blink Twice' te zien is

Zoë Kravitz regisseert haar debuutfilm "Blink Twice" en kiest bewust niet voor de hoofdrol.

Zoë Kravitz had makkelijk kunnen kiezen voor een rol in Blink Twice. Ze schreef zelf het scenario en regelde alles voor de film.

Ze had rollen in onder meer Divergent, Big Little Lies, The Batman en Fantastic Beasts, maar de hoofdrol in haar geniale regisseursdebuut pakte zij niet. In gesprek met CBS Sunday Mornings vertelde zij: "Ik denk dat dat idioot was geweest. Ik wilde me concentreren op het regisseren, zeker zo'n eerste keer."

Veel werk
Ze vervolgde met: "Als ik beide taken had gepakt, denk ik dat het erg veel werk was geweest. Er zijn veel mensen die fantastisch kunnen regisseren en acteren tegelijk. Maar ik vind die band tussen regisseur en acteur zo speciaal."

In de betreffende YouTube-video zei ze ook over de goed ontvangen thriller: "Deze film had ik zo sterk in mijn hoofd en ik wist zo zeker hoe er gefilmd moest worden, dat ik het zelf wilde regisseren. Ik leerde daar zoveel bij. Het is fijn om te zien dat ik de verhalen in mijn hoofd in het echt kan vormgeven."

Sterke vrouwen
Over haar rollen zei ze: "Ik voel me aangetrokken tot sterke vrouwen. Vrouwen die weten wat ze willen en voor zich opkomen. De komende tijd wordt het weer acteren, daarna ga ik weer schrijven en regisseren."



NieuwsFilm

meest populair