Anne Hathaway verontschuldigt zich voor haar slechtste en beschamende interview

Anne Hathaway verontschuldigt zich voor haar slechtste en beschamende interview

De actrice zat niet lekker in haar vel en wil het nu, vele jaren later, rechtzetten.

Het komt natuurlijk wel vaker voor, dat een filmtalent weer eens een interview moet geven maar hier niet altijd evenveel zin in heeft. Hetzelfde overkwam Anne Hathaway vele jaren geleden, maar zij biedt nu, lange tijd later, alsnog haar verontschuldigingen aan.

Hathaway leverde een van de beste rollen van haar carrière in 2012 met Les Miserables. Hier won ze dan ook zelfs een Oscar voor. Ze had echter niet veel zin in het promoten, iets dat wel heel duidelijk was te merken tijdens haar interview met de Noorse journaliste Kjersti Flaa.

Moeizaam
Flaa mocht zowat de hele Les Miserables-cast interviewen, waaronder dus ook Russell Crowe, Hugh Jackman en Amanda Seyfried. Hoewel zij alle drie open stonden voor alle vragen en hun zangkunsten aantoonden toen dit van ze werd gevraagd, weigerde Hathaway dit.

Bijna alle vragen die Flaa stelt worden door de met een Oscar bekroonde actrice weggewoven. Hathaway antwoordde bijna elke keer alleen met een nee of ja, waardoor Flaa het interview maar besloot te stoppen.

Excuses
In een recent filmpje zegt Flaa dat Hathaway nu met haar contact heeft opgenomen en zich verontschuldigt. Blijkbaar zat de actrice die dag niet lekker in haar vel vanwege persoonlijke redenen. Ze wil het nu goedmaken door Flaa een nieuw interview met haar aan te bieden.



Ook interessant
Anne Hathaway over haar beroemde naaktscène: "Ik was misschien iets té enthousiast"
Anne Hathaway is al decennia lang een van de grootste namen in Hollywood. De actrice wist hoge ogen te gooien in diverse films. Zo won ze zelfs een Oscar voor haar...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair