Connie Nielsen nog steeds woest over de annulering van 'Wonder Woman 3': "Het is niet te begrijpen"

Connie Nielsen nog steeds woest over de annulering van 'Wonder Woman 3': "Het is niet te begrijpen"

De actrice snapt niet dat DC besloot de stekker eruit te trekken na twee succesvolle films.

Als je een beetje het filmnieuws volgt weet je vast en zeker dat James Gunn en Peter Safran nu al enige tijd de boel runnen bij DC. Het duo heeft sindsdien behoorlijk de bezem gehaald door de superheldenstudio. Connie Nielsen begrijpt echter niet waarom Wonder Woman 3 gecanceld werd.

Nielsen is in de twee eerste Wonder Woman-delen te zien als Hippolyta. Net als Dwayne Johnson en Henry Cavill kreeg de Wonder Woman-regisseuse, Patty Jenkins, te horen dat zij niet terug hoefde te komen.

Onbegrijpelijk
Lange tijd was het onduidelijk of dit ook gold voor Gal Gadot, maar ook zij lijkt niet terug te keren als de wereldberoemde superheldin. Nielsen snapt dit niet en laat zich er tijdens een recent interview over uit: "Ik vind het krankzinnig".

"Ik snap het echt niet. Wonder Woman bracht honderden miljoenen dollars op en er zijn enorm veel fans. Het tweeluik was gigantisch spectaculair, dus ik snap niet waarom ze geen interesse hebben in een derde deel. Als ik een zakenman was wist ik het wel".

Hoop
Ondanks het feit dat het tweede deel, Wonder Woman 1984, minder sterk werd onthaald dan het origineel, vindt Nielsen dat het nog steeds moet komen van een derde deel. Zo vervolgt ze: "De twee Wonder Woman-films deden het met een veel kleiner bedrag dan de andere DC-projecten. Dat moet niet vergeten worden".


"Ik vind het doodzonde. Ik hoop dat ze nog van gedachten veranderen en inzien dat ze een fout begaan. Niet alleen kan er uitzonderlijk veel verdiend worden met een derde deel, we moeten ook aan de fans denken die dit ook nog steeds willen zien".

NieuwsFilm

meest populair