Dylan O'Brien onthult schokkend verhaal over zijn bijna-fatale 'Maze Runner'-ongeluk

Dylan O'Brien onthult schokkend verhaal over zijn bijna-fatale 'Maze Runner'-ongeluk

De acteur kwam bijna om het leven tijdens een stuntscène, maar hij wist vooraf al dat dit fout zou kunnen gaan.

Dylan O'Brien werd wereldberoemd dankzij de Maze Runner-franchise. Ondanks het feit dat hij door deze reeks een bekende naam is geworden in Hollywood, kwam hij tijdens een ongeluk op de set bijna om het leven. Hier laat hij zich nu over uit.

De acteur, eveneens bekend van Love and Monsters en The Outfit, blikte hier tijdens een recent interview op terug. Wat blijkt, O'Brien voelde zich niet veilig op de filmset en liet dit weten ook. Er werd echter niet naar hem geluisterd.

Verhaal
Zo begint O'Brien: "Het komt vaak voor, dat jonge acteurs op een filmset staan en of niet durven te zeggen wanneer ze iets niet aanstaat, of dat dit meteen genegeerd wordt. Ik zat in die laatste categorie".

"Ik was een 24-jarige jongen en liet weten dat ik me niet veilig voelde. Er werd echter niet naar mij geluisterd. Mijn mening werd niet gerespecteerd. Toen gebeurde dat vreselijke ongeluk dat mij bijna het leven heeft gekost".

Ramp
Tijdens de opnames van het laatste deel, Maze Runner: The Death Cure, moest de acteur tijdens een scène op een rijdende auto staan. Dit ging echter vreselijk fout. O'Brien viel van het voertuig en werd door een andere auto geraakt.


De acteur werd naar het ziekenhuis gesneld. Hij had niet alleen een hersenschudding opgelopen, maar ook gebroken botten in zijn gezicht, meerdere diepe sneden en zelfs een mentaal trauma. Vooral het laatstgenoemde zorgde ervoor dat O'Brien niet zeker wist of hij weer zou acteren.

Lastig
De acteur had een lange tijd nodig om te genezen. Uiteindelijk maakte hij toch een comeback, maar spoort jonge en opkomende acteurs nu aan om niet dezelfde fout te maken: "Kom voor jezelf op".


"Ik ben geen vervelende persoon om mee te werken of een bullebak, maar die dag kwam ik gewoon voor mezelf op. Ik probeerde mezelf te beschermen. Ga nooit tegen je eigen gevoel in en zorg goed voor jezelf. Wanneer het niet lekker aanvoelt moet je dat aangeven".

NieuwsFilm

meest populair