Timothée Chalamet schittert als Bob Dylan in langverwachte 'A Complete Unknown' trailer

Timothée Chalamet schittert als Bob Dylan in langverwachte 'A Complete Unknown' trailer

De beelden staan nog geen dag op YouTube maar de trailer staat nu al op 1,5 miljoen views.

De laatste jaren zijn muzikale biopics gigantisch in. Zo hebben we al films voorbij zien komen over Freddie Mercury/Queen en Elton John. Nu is Bob Dylan aan de beurt met de veelbelovende A Complete Unknown.

Miljoenen filmfanaten kijken uit naar deze film. Vreemd is dit niet. De regisseur achter de biopic is James Mangold, o.a, bekend van sterk onthaalde blockbusters als Ford v Ferrari en Logan. Hij wist een van de grootste sterren uit Hollywood te strikken voor de hoofdrol.

Verhaal
Timothée Chalamet, bekend van het Dune-tweeluik, kruipt namelijk in de huid van Bob Dylan. De film opent wanneer Dylan op 19-jarige leeftijd in 1961 in New York aankomt om daar zijn grote held, Woody Guthrie, te ontmoeten.

De andere folkzangers komen al snel achter het ongelofelijke talent waarover Dylan beschikt. Hij wordt dan ook alsmaar bekender en stijgt naar de status van een cultureel fenomeen. Wanneer hij echter wil overstappen van volksmuziek naar de elektrische gitaar beginnen de problemen...

Nieuwe trailer
Dit wordt allemaal duidelijk in de onderstaande beelden. Heel erg lang hoeven we niet meer op A Complete Unknown te wachten. De film zal namelijk al in december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de nieuwe trailer.



Ook interessant
IMDb-ranking explodeert: deze aankomende Timothée Chalamet film stijgt meer dan 1300 plekken
Timothée Chalamet is pas 28 jaar oud, maar nu al niet meer weg te denken uit Hollywood. De acteur wist hoge ogen te gooien in o.a. Call Me By Your Name, Beautiful Boy en...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair