IMDb-ranking explodeert: deze aankomende Timothée Chalamet film stijgt meer dan 1300 plekken

IMDb-ranking explodeert: deze aankomende Timothée Chalamet film stijgt meer dan 1300 plekken

Nu dat de trailer van 'A Complete Unknown' op internet staat kijkt iedereen hier naar uit.

Timothée Chalamet is pas 28 jaar oud, maar nu al niet meer weg te denken uit Hollywood. De acteur wist hoge ogen te gooien in o.a. Call Me By Your Name, Beautiful Boy en natuurlijk het Dune-tweeluik. Heel wat filmfanaten kijken ook uit naar zijn nieuwste project, A Complete Unknown.

De laatste jaren zijn muzikale biopics gigantisch in. Denk bijvoorbeeld maar aan Bohemian Rhapsody over Queen en Rocketman over Elton John. Nu is Bob Dylan aan de beurt, die dus door Chalamet gespeeld wordt.

Verhaal
In deze nieuwe film van James Mangold, o.a. bekend van 3:10 To Yuma en Logan, zien we hoe de 19-jarige Bob Dylan in 1961 in New York aankomt, om daar zijn held, de zieke Woody Guthrie, te ontmoeten.

Al snel wordt Dylan omarmd door de folkzangers, die zijn talent erkennen. Dylan groeit al snel uit tot een sensatie en stijgt naar de status van een cultureel fenomeen. Hij wil echter overstappen van volksmuziek naar de elektrische gitaar, maar dit ziet niet iedereen zitten.

Trailer
Recentelijk werd de eerste trailer uitgebracht, die erg goed werd ontvangen. Niet alleen werd deze binnen enkele dagen miljoenen keren bekeken, A Complete Unknown is nu niet langer 'onbekend' en schoot meteen de top 100 populairste films in op IMDb.


De biopic staat nu op plek 38, nadat deze maar liefst 1313 plekken steeg. Niet alleen denken de nodige filmfanaten dat Chalamet perfect is om Bob Dylan neer te zetten, Mangold wist ook al eerder hoge ogen te gooien met een soortgelijke film, namelijk Walk the Line over Johnny Cash.

Nog even wachten
Chalamet staat er echter niet alleen voor. In A Complete Unknown duiken de nodige andere bekende acteurs op, zoals Edward Norton, Elle Fanning en Boyd Holbrook, om er maar een paar te noemen. De film zal, normaalgesproken, in december in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



Ook interessant
IMDb-ranking explodeert: deze aankomende Tom Hanks film stijgt meer dan 4200 plekken
Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair