IMDb-ranking explodeert: deze aankomende Tom Hanks film stijgt meer dan 4200 plekken

IMDb-ranking explodeert: deze aankomende Tom Hanks film stijgt meer dan 4200 plekken

'Here' is na de trailer enorm gestegen op iedereens 'te kijken lijstje'.

Het is altijd interessant om te kijken naar de 'most popular movies' lijst op IMDb, om erachter te komen welke films op dit moment populair zijn. Een film staat enorm hoog nadat deze maar liefst meer dan 4200(!) plekken steeg.

Het gaat hier om de film Here van Robert Zemeckis. Het is niet zo heel gek dat veel filmfanaten uitkijken naar zijn nieuwe project, aangezien Zemeckis al eerder pareltjes leverde als Back to the Future en Forrest Gump.

Reünie
Grappig genoeg werkt de regisseur voor Here weer samen met zijn Forrest Gump-hoofdrolspelers, namelijk Tom Hanks en Robin Wright. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Kelly Reilly (Yellowstone) en Paul Bettany (WandaVision).

Het is sowieso een unieke film, aangezien Here zich enkel en alleen afspeelt op één enkele locatie, vanaf de tijd tot de dinosaurussen nog op de aarde rondliepen tot ver in de toekomst. Naarmate het verhaal vordert, zullen we de ontwikkeling van de diverse personages zien door de tijd heen, van tieners tot bejaarde mensen.

Uniek
Zemeckis gebruikt hiervoor een geavanceerde special effects-technologie, om de cast zowel jonger als ouder te maken. Ook onthulde hij een niet eerder toegepaste techniek waarbij de camera de hele tijd nooit vanaf een vaste positie in het huis beweegt. Het enkele perspectief verandert nooit, maar alles eromheen wel.


Recentelijk verscheen de eerste trailer en kregen we een duidelijk beeld van wat we mogen en kunnen verwachten. Hoewel filmfans verdeeld zijn, zorgde het wel voor een enorme 'populariteit boost' op IMDb.

Top 10
Nadat Here in een razend tempo maar liefst 4276 plekken steeg, wist de blockbuster nu al een plekje in de top 10 populairste films op IMDb te bemachtigen, dat terwijl deze nog uit moet komen. Here zal namelijk pas vanaf 15 november in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair