Ridley Scott is zeker over derde 'Gladiator'-film: "ik heb al acht pagina's"

Ridley Scott is zeker over derde 'Gladiator'-film: "ik heb al acht pagina's"

De regisseur hint ernaar dat het derde deel zich misschien niet gaat afspelen in de arena.

Vorige maand liet Ridley Scott weten dat hij al ideeën heeft voor een Gladiator III, en nu doet de filmmaker er een schepje bovenop: hij is zelfs al aan het script begonnen.

Dat vertelt hij aan Total Film. De tweede Gladiator-film is nog niet eens uit in de bioscoop, maar Scott is zo zeker van zijn zaak dat hij al ver vooruit plant.

Geen arena
"Ik heb al acht pagina's," zo vertelt de regisseur. "Ik heb het begin van een heel goede [blauwdruk]." Hij laat geen verhaaldetails los, maar geeft wel een kleine hint van wat we kunnen verwachten in het derde deel.

"Als er een Gladiator 3 komt," zegt Scott, "[dan] denk ik niet dat je ooit teruggaat naar de arena. Maar ik moest terug de arena in..." Het zou dus kunnen dat de derde film zich niet weer in het Colosseum afspeelt.

Gladiator II
Intussen is het niet lang meer wachten op Gladiator II. De film met Paul Mescal in de hoofdrol verschijnt volgende maand in de bioscoop. De rest van de cast bestaat uit Pedro Pascal, Denzel Washington, Joseph Quinn, Connie Nielsen en meer.



NieuwsFilm

meest populair