Toekomst 'Harry Potter'-serie onzeker: nieuwe schrijver roept bezorgdheid op bij fans

Toekomst 'Harry Potter'-serie onzeker: nieuwe schrijver roept bezorgdheid op bij fans

De films bleven trouw aan de boeken van J.K. Rowling, maar Andy Greenwald lijkt dat niet te willen gaan doen.

Harry Potter is, en zal altijd, een van de meest geliefde franchises blijven, of we het nu hebben over de boeken of de films. Het is al enige tijd bekend dat er een nieuwe serie aankomt, maar nu is oplettende fans iets opgevallen dat lang niet iedereen bevalt.

Niet iedereen kijkt uit naar de serie. Niemand minder dan Jared Harris, de zoon van de originele Dumbledore-acteur, de geliefde Richard Harris, vindt de serie onnodig aangezien in zijn ogen de films vandaag de dag nog steeds van een hoog kaliber zijn.

Wel of niet
Wel liet Harris, eveneens een acteur en bekend van o.a. Chernobyl, weten dat de serie dieper kan ingaan op ongebruikte verhaallijnen en personages, aangezien de serie heel wat langer zal duren dan de films.

Hoewel het hele team nog gevonden moet worden, is wel al een van de belangrijkste schrijvers gevonden in Andy Greenwald, o.a. bekend van Legion. Er dook een interview van hem op, wat wel zorgt voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Opvallend
Wat blijkt, Greenwalk heeft niet eens alle Harry Potter-boeken van J.K. Rowling gelezen. Ook liet hij weten dat er 'ruimte is voor verbetering' maar dat 'Rowling zich er wel altijd mee zal willen bemoeien'.

Andy Greenwald, writer for the show, hasn't read all the books
byu/Bebop_Man inHarryPotteronHBO

Fans vrezen nu dat dat het hier wederom gaat om een persoon die denkt het beter te kunnen doen dan de bedenker zelf. Op Reddit tonen meerdere gebruikers dan ook hun ongenoegen. De tijd zal leren hoe dit gaat uitpakken.

NieuwsFilm

meest populair