'Dumbledore's zoon' is niet te spreken over aanstaande 'Harry Potter'-serie: "Waarom?"

'Dumbledore's zoon' is niet te spreken over aanstaande 'Harry Potter'-serie: "Waarom?"

Jared Harris zal sowieso niet het stokje van zijn vader overnemen als Perkamentus.

De Harry Potter-franchise is een van de geliefdste filmreeksen aller tijden. Toch komt er nu ook een Harry Potter-serie aan. Jared Harris, de zoon van Richard Harris, vindt dit echter onnodig en laat dit weten ook.

Richard Harris was in de eerste twee films te zien als Dumbledore, maar werd na zijn overlijden vervangen door Michael Gambon. Net zoals zijn vader, is Jared ook een acteur. Zo wist hij bijvoorbeeld hoge ogen te gooien in Chernobyl en Sherlock Holmes: Game of Shadows.

Nieuwe Perkamentus
Nu dat er dus een serie aankomt, moet er een volledig nieuwe cast gevonden worden. De nodige fans zouden het mooi vinden als Jared in de voetsporen van zijn vader volgt, maar hij zegt nu dat hem dit niet interesseert.

Zijn reactie op de vraag was namelijk als volgt: "Nee, dank je. Ik bedoel, waarom wordt er überhaupt aan een serie gewerkt? Ik snap dat niet. De films waren fantastisch, laat dat dan met rust".

Meer verhalen
Wel gaf Jared toe dat de serie dieper kan induiken op ongebruikte verhaallijnen en interessante personages meer te doen kan geven.


Elk tiendelig seizoen zal namelijk een boek verfilmen. Als elke aflevering 1 uur duurt krijgen we dan ook maar liefst 70 uur aan serie tegenover de bijna 20 uur van de films.

Ook interessant
Acteurs die veel meer aandacht verdienen: wat weet jij van 'Chernobyl'-ster Jared Harris?
Sommige acteurs verdienen bakken met geld, maar worden door de nodige mensen niet per se gezien als enorm getalenteerde sterren. Het tegenovergestelde is echter ook...[Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair