Gloednieuwe 'Heretic'-trailer van A24 studio met Hugh Grant als een enorme griezel

Gloednieuwe 'Heretic'-trailer van A24 studio met Hugh Grant als een enorme griezel

De film wordt nu al door sommige cinefielen gelabeld als een van de beste horrors van het jaar.

Nog geen maand geleden werden we getrakteerd op de tweede trailer van de veelbelovende A24 horrorfilm Heretic. Nu komt alweer een derde trailer voorbij, met heel wat nieuwe beelden. Deze is hieronder te bewonderen.

A24 wist al met vele films hoge ogen te gooien en Heretic lijkt ook een topfilm te worden. Grappig genoeg is de hoofdrol weggelegd voor Hugh Grant, normaal gesproken juist bekend van al zijn romantische komedies. Deze keer speelt hij echter een enorme griezel.

Verhaal
Grant kruipt in de huid van de mysterieuze Mr. Reed. Op een dag kloppen twee jonge missionarissen bij hem aan. Zij hopen mensen te kunnen bekeren tot hun religie. Reed lijkt hier wel voor open te staan en nodigt de twee vrouwen uit voor een kop thee.

Hoewel beide missionarissen het gevoel hebben dat ze dit beter niet zouden moeten doen, gaan ze toch naar binnen. Eenmaal in het huis merken ze al snel dat ze gevangen zijn. Wat volgt is een complex kat-en-muisspel, dat wel eens dodelijke gevolgen zou kunnen hebben.

Meer
Buiten Grant zijn de andere twee hoofdrollen weggelegd voor Chloe East (The Fabelmans) en Sophie Thatcher (Yellowjackets).


De regie werd verzorgd door het duo Scott Beck en Bryan Woods. Samen maakten zij al de nodige horrorfilms en schreven ze het script voor A Quiet Place en The Boogeyman.

NieuwsFilm

meest populair