De "beste horrorfilm van 2024" krijgt nieuwe trailer: Hugh Grant laat zijn duisterste kant zien

De "beste horrorfilm van 2024" krijgt nieuwe trailer: Hugh Grant laat zijn duisterste kant zien

'Heretic' van A24 brengt je naar een duister doolhof waar geen ontkomen uit lijkt te zijn.

A24 staat bekend als een van de beste filmstudio's vandaag de dag, die vrijwel altijd kwaliteit leveren. Niet zo heel gek dus, dat menig filmfanaat uitkijkt naar de horrorfilm Heretic. Nu worden we weer getrakteerd op een nieuwe trailer.

In Heretic gaan twee jonge missionarissen van deur tot deur, in de hoop mensen te kunnen bekeren tot hun religie. Wanneer de twee vrouwen aankomen bij de mysterieuze Mr. Reed, nodigt hij hen uit voor een kop thee. Enigszins terughoudend besluiten ze toch mee naar binnen te gaan.

Doolhof
Dat hadden de dames beter niet kunnen doen. Zij komen er al snel achter dat Mr. Reed een vreemde en gevaarlijke man is. Zij raken vervolgens verwikkeld in een kat-en-muisspel en het is nog maar de vraag of ze zijn huis levend zullen verlaten...

De hoofdrol in de film is weggelegd voor Hugh Grant, normaal gesproken te zien in romantische komedies. De twee missionarissen worden gespeeld door Chloe East (The Fabelmans) en Sophie Thatcher (Yellowjackets).

Duo
De regisseurs achter de film zijn Scott Beck en Bryan Woods. Samen maakten zij al de nodige horrorfilms en schreven ze het script voor A Quiet Place en The Boogeyman. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair