Dit kun je allemaal verwachten in 'The Super Mario Bros. Movie 2'

Dit kun je allemaal verwachten in 'The Super Mario Bros. Movie 2'

Keegan-Michael Key onthult dat het vervolg op Super Mario Bros. Movie intrigerende nieuwe personages introduceert.

In een interview met Men's Journal vertelde acteur Keegan-Michael Key wat we mogen verwachten in het vervolg van de best scorende Illumination-film aller tijden en best scorende film van 2023.

Volgens de acteur die de stem van Toad inspreekt, zal de wereld van The Super Mario Bros. Movie zich verder uitbreiden en zullen "we een aantal nieuwe mensen ontmoeten", waaronder oude favorieten (zoals Yoshi).

Intrigerende personages
Maar er zullen volgens Key ook personages in het vervolg te zien zijn die minder bekend zijn en volgens de acteur "zullen die personages erg intrigerend zijn, vanwege de manier waarop het verhaal zich nu ontvouwt."

Maar wie gaan we zien in het vervolg? Nintendo-fans speculeren nu al over allerlei personages die bij de beschrijving van Key horen. Van bekendere keuzes als Bowser Jr. en Rosalina tot de vergeten Mushbert en King Wart.

De tweede film
"Eén ding dat ik over de tweede film kan zeggen is dat het zich afspeelt is een zeer boeiende lore en de Mario-wereld," aldus de acteur over het vervolg dat in 2026 in de bioscopen zal verschijnen.




NieuwsFilm

meest populair