Groot nieuws over 'Super Mario Bros 2': wanneer gaat de film er komen?

Groot nieuws over 'Super Mario Bros 2': wanneer gaat de film er komen?

Nintendo game-producent Shigeru Miyamoto deelde het nieuws gisteravond op X.

Nintendo heeft opnieuw bevestigd dat The Super Mario Bros. Movie 2 op 3 april 2026 in de Verenigde Staten uitkomt.

Shigeru Miyamoto, deelde het nieuws gisteravond op X en hoopt dat de fans het geduld op kunnen brengen om met smacht te blijven wachten op het vervolg.

Een leuke film
"We werken samen met het Illumination-team om er een leuke film van te maken, dus blijf er alsjeblieft naar uitkijken," aldus Miyamoto.

In de eerste film ,die april 2023 uitkwam, werden Mario en Luigi vervoerd van Brooklyn naar Mushroom Kingdom terwijl ze beide werelden moesten zien te redden van Bowser en zijn leger.

Kaskraker
De gameverfilming werd de op één na meest winstgevende film van 2023 met een brutowinst van meer dan 1,36 miljard dollar wereldwijd.



Naast een Mario Bros. Movie 2 is het Illumination-team bezig met nog een gameverfilming, een live-action versie van Legend of Zelda.

Eén van de eerste
Net als Super Mario is The Legend of Zelda een van de eerste videogame-franchises en werd het vanaf 1986 uitgebracht door Shigeru Miyamoto en Takashi Tezuka.

De verfilming zal geregisseerd worden door Wes Ball die het zijn missie heeft gemaakt om "de diepste wensen van mensen te vervullen. Ik weet dat het belangrijk is dat we de film serieus aanpakken." Lees hier meer.

NieuwsFilm