3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Underwater (2020)
Regie: William Eubank | Cast: Kristen Stewart, Vincent Cassel, Jessica Henwick, e.a. | Te zien op: Disney+
In 2050 is Norah aan het werk als monteur in een laboratorium op de bodem van de Marianentrog. Wanneer het onderzoeksstation door een aardbeving wordt vernietigd, moet het team over de bodem van de diepe oceaan lopen naar een andere locatie. Onderweg worden ze echter aangevallen door een levensgevaarlijk zeemonster en belanden ze in een ongekende overlevingsstrijd.



Pacific Rim (2013)
Regie: Guillermo del Toro | Cast: Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi, e.a. | Te zien op: Prime Video
2025. De aarde wordt aangevallen door Kaiju's, reusachtige buitenaardse monsters, die uit de diepten van de Stille Oceaan opduiken. In de hoop om de mensheid te redden, grijpen wereldleiders naar het ultieme wapen: gigantische gevechtsrobots. Een ex-piloot en groentje krijgen een van die wapenrobots toegewezen en gaan de keiharde strijd aan.



The Maze Runner (2014)
Regie: Wes Ball | Cast: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Will Poulter, e.a. | Te zien op: Disney+
Thomas wordt wakker in een lift. Hij kan zich praktisch niets herinneren en blijkt samen met een groep andere jongens gevangen te zitten in een ongekend groot doolhof. Alleen door fragmenten van zijn verleden te verzamelen met aanwijzingen die hij in het doolhof vindt, kan Thomas zijn ware doel en een manier om te ontsnappen zien te vinden.



NieuwsFilm

meest populair