Animatiefilm van dik $400 miljoen op Netflix is nu een dikke kijkcijferhit

Animatiefilm van dik $400 miljoen op Netflix is nu een dikke kijkcijferhit

Het vervolg op Sing van Illumination staat nu hoog in de Netflix Top 10.

De animatiestudio Illumination Entertainment is vooral bekend van zijn films in de Despicable Me-reeks. Toch wist de studio van Universal Pictures ook enkele andere grote hits te scoren. Sing en de opvolger Sing 2 zijn daar goede voorbeelden van. Het tweede deel staat nu op de Netflix Top 10, op positie twee.

Sing 2 uit 2021 van regisseur Garth Jennings wordt door Netflix omschreven als "Kindermuziek, Opmerkelijke soundtrack" en "Showbizz". De stemmen van de belangrijkste personages worden ingesproken door Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson en Taron Egerton.

Prima ontvangen
Net als de eerste film is de ontvangst van Sing 2 prima met een Tomatometerscore van 72 procent. De publieksscore is flink hoger, gezien de Popcornmeter van maar liefst 98 procent.

"Tweede couplet is hetzelfde als het eerste: Voor het publiek dat genoot van het eerste deel, zal Sing 2 opnieuw een charmante tussendoortje zijn," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je zowel de eerste als tweede Sing zien? Beide animatiefilms, respectievelijk goed voor $634 en $408 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's, staan nu hier op Netflix.


De synopsis voor Sing 2 volgens Netflix: Buster Moon en zijn talentvolle muzikale vrienden moeten de teruggetrokken rockster Clay Calloway overhalen om mee te doen aan de opening van hun nieuwe show.

NieuwsFilm

meest populair