3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

The Departed (2006)
Regie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, e.a. | Te zien op: HBO Max / Prime Video
Billy Costigan gaat undercover bij de beruchte maffiabaas Costello. Ondertussen werkt crimineel Colin Sullivan zich als rat binnen bij de politie. Beiden raken steeds verder verstikt in hun dubbelleven en moeten elkaars identiteit zo snel mogelijk zien te achterhalen.



Se7en (1995)
Regie: David Fincher | Cast: Brad Pitt, Morgan Freeman, Gwyneth Paltrow, e.a. | Te zien op: Prime Video
Detective William Somerset gaat over zeven dagen met pensioen maar wordt op het laatste moment geconfronteerd met een laatste, heftige zaak. Samen met nieuweling David Mills gaat hij achter een seriemoordenaar aan wiens gruwelijke daden lijken te zijn gebaseerd op de zeven hoofdzonden. Tijdens hun onderzoek raken de twee steeds dieper verzeild in een morbide spel.



Hereditary (2018)
Regie: Ari Aster | Cast: Toni Collette, Milly Shapiro, Alex Wolff, e.a. | Te zien op: Videoland
Kunstenares Annie Graham en haar gezin hadden geen sterke band met haar overleden moeder. Alleen dochter Charlie heeft het moeilijk met haar oma's dood. Na een tragische gebeurtenis, komt het gezin steeds meer onder invloed te staan van kwade krachten. Annie zoekt naar antwoorden en probeert samen met haar gezin te ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen te wachten staat.



NieuwsFilm

meest populair