De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

El Hoyo 2 (2024)
Regie: Galder Gaztelu-Urrutia | Cast: Milena Smit, Hovik Keuchkerian, Natalia Tena, e.a. | Kijk direct
In een wrede gevangenis met ruim driehonderd verdiepingen daalt iedere dag een plateau vol voedsel naar beneden dat op elk etage enkele minuten stopt. Hoe hoger iemand zit, hoe meer voedsel hij kan pakken. Terwijl een mysterieuze leider de gevangenis probeert over te nemen, raakt een nieuwe gevangene verwikkeld in een strijd tegen het voedselsysteem.



Ghostbusters: Frozen Empire (2024)
Regie: Gil Kenan | Cast: Mckenna Grace, Carrie Coon, Paul Rudd, e.a. | Kijk direct
Phoebe vormt samen met haar moeder Callie, stiefvader Gary en broer Trevor de nieuwe generatie Ghostbusters. Ook de oude groep - Peter Venkman, Winston Zeddemore en Ray Stantz - klust af en toe nog wat bij. Wanneer Stantz een oud artefact overkoopt, begint de ellende. Een kwade kracht dreigt een nieuwe ijstijd te ontketenen. Aan de Ghostbusters om de wereld te redden.



Halloween (2018)
Regie: David Gordon Green | Cast: Jamie Lee Curtis, Judi Greer, Andi Matichak, e.a. | Kijk direct
Veertig jaar geleden ontsnapte Laurie Strode op Halloweennacht aan de slachtpartij van de gemaskerde seriemoordenaar Michael Myers. Sindsdien heeft ze nachtmerries over hem. Nu Myers zelf is ontsnapt uit de gevangenis, begint de ellende weer. Strode wordt opnieuw geconfronteerd met gevaarlijke gek en moet haar familie tegen hem zien te beschermen.



Lees ook
Verpletterend harde actiefilm belooft het volgende Netflix kijkcijferkanon te worden
De Indonesische film 'The Shadow Strays' biedt intense actie en vechtkunst van hoog niveau.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair