"Mijn klokkenspel is een oogwenk te zien", bevestigt acteur uit het ijzersterke 'Gone Girl' uit 2014

"Mijn klokkenspel is een oogwenk te zien", bevestigt acteur uit het ijzersterke 'Gone Girl' uit 2014

Neil Patrick Harris is heel even naakt te zien, maar dit valt tijdens zijn 'moordscène' nauwelijks op.

David Fincher heeft ons al heel wat ijzersterke films geleverd. In 2014 was het weer raak, toen de geliefde regisseur hoge ogen wist te gooien met Gone Girl. Hier is ook Neil Patrick Harris in te zien, die ver moest gaan voor zijn rol.

Gone Girl draait om Nick en Amy Dunne (Ben Affleck en Rosamund Pike). Zij lijken het perfecte koppel te zijn, maar op een dag verdwijnt Amy spoorloos. Nick probeert erachter te komen wat er nu precies aan de hand is, maar dan wordt hijzelf beschuldigd van haar verdwijning.

List
Wat blijkt, Amy heeft dit allemaal in scène gezet. Zij wil op deze manier wraak nemen op Nick, die haar al jaren negeert en slecht behandelt. Uiteindelijk loopt het toch allemaal iets anders dan verwacht en komt Amy bij haar ex terecht, Desi Collings (Neil Patrick Harris).

Amy maakt gebruik van laatstgenoemde om het te doen laten voorkomen alsof hij haar heeft ontvoerd en misbruikt. Uiteindelijk 'ontdoet' Amy zich van Desi op een choquerende manier, wanneer ze hem tijdens een seksscène vermoord.

Reactie
Het gaat hier om een hele bloederige scène, maar volgens Harris zelf is hij op dit moment ook even volledig naakt te zien. Zo zegt de acteur: "Ja, je kan mij even volledig naakt zien, maar het is echt maar een seconde in beeld".


"Misschien als het een 'sexy scène' was geweest, zouden meer mensen erover hebben gepraat, maar uiteindelijk ging de meeste aandacht uit naar de brute moord. Het was ook een hele unieke scène om op te nemen".

Precies
Zo vervolgt Harris: "Op het punt dat Desi klaarkomt wordt zijn keel doorgesneden. David wilde dit zo realistisch mogelijk laten uitzien. Desi weet niet echt wat gebeurt, voelt niet echt veel pijn aangezien het allemaal behoorlijk snel gaat".



"Hij zit eigenlijk in een 'mid orgasme', maar moet dan verbaasd reageren: "Waarom is alles rood en voelt alles warm aan?". Dan volgt de black-out, want al het bloed dat naar je hersenen zou moeten gaan spuit je nek uit. Het was allemaal heel intens".

Lees ook
Voormalig Bond-girl Olga Kurylenko zet opzienbarende "illegale foto" van zichzelf online
Olga Kurylenko was al op jonge leeftijd model en plaatst nu een mooie, maar ook opzienbarende foto op Instagram.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair