Verpletterend harde actiefilm belooft het volgende Netflix kijkcijferkanon te worden

Verpletterend harde actiefilm belooft het volgende Netflix kijkcijferkanon te worden

De Indonesische film 'The Shadow Strays' biedt intense actie en vechtkunst van hoog niveau.

"There are bodies all over Jakarta". De trailer voor The Shadow Strays belooft veel goeds voor de fans van Aziatische vechtkunst en bruut actiegeweld. Een nieuwe Netflixtopper lijkt geboren.

The Shadow Strays gaat over de getrainde zeventienjarige huurmoordenaar (Aurora Ribero) met codenaam 13. Wanneer ze een jongen (Ali Fikry) wil redden, vecht ze tegen iedereen die in haar weg staat, inclusief haar mentor en haar misdaadsyndicaat, The Shadow.

Actiespektakel
Regisseur Timo Tjahjanto is geen onbekende in het actiegenre, met regiewerk voor onder andere The Night Comes for Us (2018) en The Big 4 (2022). Zijn volgende grote regieproject na The Shadow Strays wordt Nobody 2.

De film heeft de nodige intense actiescènes, waardoor de cast erg hard moest trainen. Hoofdrolspeelster Aurora Ribero onthulde dat ze maar liefst vier maanden trainde voor de opnames.

Harde scènes
De stuntchoreografen van The Shadow Strays hebben eerder gewerkt aan bekende films als The Raid en Star Wars: The Force Awakens. Ze hebben elementen van de Indonesische vechtkunst silat en kickboksen en de Japanse katanazwaarden en andere wapens gecombineerd in de verschillende vechtscènes.


The Shadow Strays gaat exclusief in première op Netflix op 17 oktober.

NieuwsFilm

meest populair