Begin 2025 neemt 'A Real Pain' de bioscopen over: "een van de beste films van het jaar"

Begin 2025 neemt 'A Real Pain' de bioscopen over: "een van de beste films van het jaar"

David en Benji reizen naar Warschau op zoek naar hun familiegeschiedenis en sluiten zich aan bij een Holocaust-tour die steeds chaotischer wordt naarmate Benji emotioneler wordt.

20th Century Studios bracht recent de officiële trailer uit voor hun nieuwste drama komedie, geschreven en geregisseerd door Jesse Eisenberg, die tevens de hoofdrol speelt naast Kieran Culkin.

De door de trailer zelf vernoemde "een van de beste films van het jaar" volgt totaal verschillende neven David (Eisenberg) en Benji (Culkin) die door Polen toeren om hun overleden grootmoeder te eren.

Een tocht van verwerking
Het duo probeert met elkaar om te gaan met hun familiegeschiedenis, lang sluimerende spanningen en hun verdriet. Maar met twee verschillende persoonlijkheden, verloopt dat, zoals je misschien al verwacht, niet zo soepel.

De trailer laat goed de verschillen zien tussen de persoonlijkheden van de neven en het benadrukt ook het effect dat het overlijden van hun grootmoeder heeft gehad op de jonge mannen, met name op Benji.

Het team
A Real Pain is geproduceerd door Emma Stone, Dave McCary, Ali Herting, Jennifer Semler, Ewa Puszczynska en Eisenberg en naast Culkin en Eisenberg bestaat de cast verder uit Will Sharpe, Jennifer Grey, Kurt Egyiawan, Liza Sadovy en Daniel Oreskes.



A Real Pain zal vanaf 9 januari 2025 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair