Vanwege deze opvallende reden zie je Hollywoodster Jesse Eisenberg nog amper in films

Vanwege deze opvallende reden zie je Hollywoodster Jesse Eisenberg nog amper in films

Jesse Eisenberg speelt minder in films vanwege zijn faalangst en straatvrees, onthult Kieran Culkin.

Jesse Eisenberg werkt al bijna 25 jaar in de filmindustrie. Hij is in meer dan 40 filmproducties te zien.

Sommige van die films zijn erg succesvol zoals The Emperor's Club, Café Society, Batman vs Superman en Zombieland. Toch verschijnt Jesse steeds minder vaak in films. En die reden verklapte Kieran Culkin, de acteur uit Succession, laatst.

Angstige man
Onlangs vertelde hier in gesprek met enews op het Sundance Filmfestival over hun samenwerking aan A Real Pain: "Hij was aan het trillen bij onze fotoshoot. Hij zei dat alles hem nerveus maakt als hij naar buiten moet."

Kieran vervolgde met: "Onze stijlen zijn anders. We zijn twee verschillende mensen die hetzelfde werk doen maar het anders aanpakken. Maar als we aan de slag gaan, pakt dat goed uit."

Faalangst en straatvrees
In de onderstaande TikTok-video staan The Run Down staan begripvolle reacties. Volgers snappen nu dat Jesse eigenlijk zichzelf speelt. Dat angstig zijn werkt in zijn voordeel en maakt hem juist zo geliefd.

@etherundown We're the #JesseEisenberg of the friend group #Introvert #Extrovert #Anxiety #KieranCulkin #Succession #Sundance #Arealpain ? original sound - E! The Rundown


Jesse vertelde na het filmen van zijn regisseursdebuut When You Finish Saving the World dat hij wilde dat hij eerder geregisseerd had. Het hielp hem processen beter begrijpen, waardoor hij minder last heeft van faalangst en straatvrees. Maar het is meteen die opvallende reden dat hij minder voor de camera staat.

NieuwsFilm

meest populair