Mark Ruffalo zag dood in de ogen: "een gevoel van onheil"

Mark Ruffalo zag dood in de ogen: "een gevoel van onheil"

Mark Ruffalo ontdekte via een droom zijn hersentumor en overleefde een complexe operatie.

Mark Ruffalo maakt niet alleen bijzondere verhalen: Hij is er zelf ook eentje.

In de podcast Smartless vertelde hij: "Ik was bijna klaar met het filmen van The Last Castle. Ik werd wakker na een droom met een gevoel van onheil. Het zei dat ik een hersentumor had en er meteen wat aan moest doen. Het was pure kennis, geen stem."

Onheilspellende droom
De acteur uit Poor Things, Avengers en Now You See Me vertelde: "Mijn vrouw moest bijna bevallen van ons eerste kindje. Ze had een geboorteplan, een doula, de yoga, de hot tub. Het was voor haar een soort bruiloft, dus vertelde ik haar niets."

Mark Ruffalo bezocht een arts, die hem serieus nam - ondanks dat alleen een oorontsteking als enig symptoom gezien werd. Mark bleek uit de scans een hersentumor te hebben en keek de dood in de ogen. De operatie was namelijk gecompliceerd.

Doof en verlamd
Mark Ruffalo is sindsdien doof aan één oor en zijn gezicht was een jaar lang gedeeltelijk verlamd. Hij vertelde dat hij destijds dacht: "Neem mijn gehoor, maar laat me mijn gezicht behouden en een vader zijn voor mijn kinderen." In de YouTube-video van Good Morning America volgt meer.



NieuwsFilm

meest populair