Van de drie rijkste acteurs zie je er eigenlijk maar één in de bioscoop

Van de drie rijkste acteurs zie je er eigenlijk maar één in de bioscoop

Tyler Perry is de rijkste acteur in 2024 met een vermogen van 1 miljard dollar.

Het mag duidelijk zijn, dat je in de filmindustrie lekker kunt verdienen. Sommigen verdienen alleen wel heel veel.

Het is bizar hoe rijk de rijkste sterren zijn. Wat misschien zelfs vreemder is, is dat van de drie rijkste, mannelijke acteurs op aarde er maar eentje steeds in de bioscopen te zien is. Hoe komen zij dan eigenlijk aan dat hoge vermogen?

Allerrijkste acteur
Volgens de YouTube-video van Celeb Q blijkt Tyler Perry in 2024 de allerrijkste acteur te zijn. Zijn vermogen wordt geschat op 1 miljard Amerikaanse dollar. Dit bedrag schraapte hij niet alleen met Madea bij elkaar: Tyler is ook succesvol als regisseur, producer en komiek.

De op een na rijkste acteur en komiek, Jerry Seinfeld, heeft een geschat vermogen van 950 miljoen. Hij werd bekend met de serie Seinfeld en investeerde dat geld goed. Daarnaast is Jerry ook een succesvolle producer en regisseur.

Enige bioscoopfilms
De derde op het lijstje is Dwayne Johnson met 800 miljoen. Dwayne is de enige van de drie met grote bioscoopfilms als Black Adam en Fast & Furious. Ook is hij een succesvolle ondernemer en producer.



In de Top 10 staan ook sterren als Shah Rukh Khan, Tom Cruise, Arnold Schwarzenegger, George Clooney en Robert De Niro. De geschatte bedragen en de Top 10 verschillen per website, maar één ding is glashelder: de heren zijn erg rijk.

NieuwsFilm

meest populair