Drie geweldige films die binnenkort van Netflix verdwijnen: bekijk ze nu voordat het te laat is

Drie geweldige films die binnenkort van Netflix verdwijnen: bekijk ze nu voordat het te laat is

Mocht je nog zin hebben in een goede film, dan moet je deze pareltjes even voorrang geven.

Netflix is de grootste streamingdienst die er is en dit willen ze blijven ook. Elke maand voegen ze dan ook nieuwe films en series toe. Om hiervoor ruimte te maken, worden oudere projecten verwijderd. Helaas moeten ook de drie onderstaande topfilms nu plaats maken.

De streaminggigant heeft veel moois te bieden, maar als je de komende twee weken nog wat vrije tijd hebt en op zoek bent naar een goede film, geef de onderstaande titels dan even 'voorrang'. Deze staan namelijk niet meer lang online.

Rocketman (beschikbaar tot woensdag 9 oktober)
Rocketman vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldberoemde zanger Elton John. Zo volgen we zijn levensverhaal en hoe hij, als jonge jongen, ervan droomt om naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan.


Het duurt niet lang voordat hij uitgroeit tot een superster. De rol van Elton John werd extreem goed neergezet door Taron Egerton. De film zelf werd gemaakt door Dexter Fletcher en werd een grote hit. Zo scoort Rocketman op IMDb een 7,3 en op Rotten Tomatoes zelfs een 89%.

Love Actually (beschikbaar tot maandag 14 oktober)
Een van de bekendste en geliefdste kerstfilms. Helaas zullen we er niet meer van kunnen genieten tijdens de aankomende kerst, want dan staat deze film niet meer op Netflix. Beter nu dus nog maar even het meeste van maken!


Love Actually volgt het liefdesleven van acht Londenaars in de aanloop naar kerst. De nieuwe premier wordt verliefd op het meisje dat hem thee brengt, terwijl zijn zus huwelijksproblemen heeft. Een vader en zijn stiefzoon moeten het verlies van de moeder verwerken terwijl de zoon tot over z'n oren verliefd is op een klasgenote.

Scent of a Woman (beschikbaar tot dinsdag 15 oktober)
Misschien wel de beste film en rol van Al Pacino en dat wil heel wat zeggen. Hoewel de acteur de nodige topfilms heeft gemaakt, wist hij hoge ogen te gooien als de blinde Kolonel Frank Slade. Hij won dan ook een Oscar voor zijn glansrol.


Slade besluit om naar New York te gaan, om nog een laatste keer de bloemetjes buiten te zetten. Hij neemt de jonge Charlie Simms hiervoor mee, die zich enigszins met tegenzin in het avontuur stort. Samen beleven deze tegengestelde karakters een onverwacht explosieve tijd.

NieuwsFilm

meest populair