Sony onthult monsterlijke nieuwe poster 'Venom: The Last Dance'

Sony onthult monsterlijke nieuwe poster 'Venom: The Last Dance'

De derde 'Venom'-film is het einde van de relatie tussen Eddie Brock en zijn slijmerige alien.

Nog maar een paar weken en dan is Venom: The Last Dance uit in de bioscoop. De derde en laatste film in de reeks gaat naar verwachting sterk scoren aan de bioscoopkassa's, dus voert Sony de marketing nu hoog op.

Op een nieuwe poster, getekend door David Sauste, krijgen we de buitenaardse Venom goed te zien. Zijn klauwen, tanden en tong lijken als het ware van het doek af te springen. De poster is speciaal ontworpen voor 4DX-vertoningen van de film.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt: "In Venom: The Last Dance keert Tom Hardy terug als Venom, een van Marvels grootste en meest complexe personages, voor de laatste film in de trilogie. Eddie en Venom zijn op de vlucht."

"Opgejaagd door hun beide werelden en met het net dat zich sluit, wordt het duo gedwongen tot een verwoestende beslissing die het doek zal doen vallen voor de laatste dans van Venom en Eddie."

Poster
Bekijk de 4DX-poster hieronder. Venom: The Last Dance wordt geregisseerd door Kelly Marcel en is vanaf 24 oktober te zien in de Nederlandse bioscoopzalen.




NieuwsFilm

meest populair