Derde en laatste 'Venom' gaat de bioscoopkassa's op zijn kop zetten

Derde en laatste 'Venom' gaat de bioscoopkassa's op zijn kop zetten

Tom Hardy zal volgende maand nog een keer te zien zijn als de geliefde Venom.

Tom Hardy keert nog een enkele keer terug als Venom in Venom: The Last Dance. Heel erg lang hoeven we hier niet meer op te wachten, want de derde film komt over enkele weken uit. De verwachting is dat deze flink gaat scoren aan de box-office.

BoxOfficePro, de bekende website die zich bezighoudt met het voorspellen van de bioscoopkassa's, schat dat het openingsweekend in de Verenigde Staten ergens zal komen te liggen tussen de 80 en 120 miljoen.

Overtuigend
Mocht dat het geval zijn, dan zou het kunnen dat The Last Dance het beter zal doen dan zijn voorgangers. Het origineel haalde de eerste paar dagen namelijk 80 miljoen dollar op, terwijl het tweede deel uitkwam op 90 miljoen dollar.

Als het derde deel aan de hoge kant van de voorspelling uitkomt, wordt het een van de beste box-office openingen van dit jaar. Naar verluidt is dit de laatste keer dat we Hardy als Venom zullen zien. De studio zou echter kunnen doorgaan als dit zo'n groot succes wordt.

Verhaal
In The Last Dance zijn journalist Eddie Brock en de buitenaardse Venom voortvluchtigen. Ze worden opgejaagd door zowel de aardse overheid als de thuiswereld van Venom.


Op de vlucht wordt het tweetal gedwongen een beslissing te nemen die waarschijnlijk een einde zal maken aan hun samenwerking. De blockbuster zal vanaf 25 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair