Griezelige beelden uit 'Presence' laat akelige "aanwezigheid" zien

Griezelige beelden uit 'Presence' laat akelige "aanwezigheid" zien

"In dit huis zal ze een aanwezigheid voelen," bereidt de teasertrailer ons voor.

Er is een nieuwe teasertrailer voor de griezelige spookhuisfilm, met in de hoofdrollen Lucy Liu en Julia Fox, uitgebracht en net zoals bij de voorgaande teasers blijft het plot van de horrorthriller grotendeels geheim.

Presence, geregisseerd door Steven Soderbergh en geschreven door David Koepp, volgt een ??gezin dat een nieuwe woning heeft gekocht en na het verhuizen erachter komt dat het nieuwe huis al een griezelige bewoner heeft.

Cryptisch
In de nieuwste teaser krijgen we de binnenkant van het spookhuis te zien. De camera zoomt in op een vrouw die in bed ligt en op het scherm verschijnen net zoals in de eerdere teasers cryptische zinnen.

De zinnen lezen: "In dit huis zal ze liefde voelen", "In dit huis zal ze verlies voelen", "In dit huis zal ze angst voelen" en "In dit huis zal ze een aanwezigheid voelen."

Positieve recensies
De film ging in première op het Sundance Film Festival 2024, waar hij overwegend positieve recensies kreeg en zal In januari 2025 verschijnen in de Noord-Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse datum is nog niet bekendgemaakt.



NieuwsFilm

meest populair