Bekijk nu de officiële laatste trailer van 'Emilia Pérez' met Selena Gomez en Zoe Saldaña

Bekijk nu de officiële laatste trailer van 'Emilia Pérez' met Selena Gomez en Zoe Saldaña

Een advocate krijgt een onverwacht aanbod: een leven vol rijkdom als ze een gevreesde Mexicaanse kartelbaas helpt de vrouw te worden die hij altijd al heeft willen zijn.

Emilia Perez wordt vandaag vertoond op het New York Film Festival, waarmee voor nu een einde komt aan de filmvertoningen op filmfestivals, dat in het voorjaar begon met de succesvolle première op het filmfestival van Cannes.

Om de mijlpaal op onofficiële wijze te vieren, besloot Netflix om vandaag de volledige laatste trailer voor de muzikale misdaadfilm, met in de hoofdrollen Zoe Saldaña en zangeres en actrice Selena Gomez, online te zetten.

Opmerkelijke vrouwen
De film, geschreven en geregisseerd door Franse filmmaker Jacques Audiard, volgt vier opmerkelijke vrouwen, waarvan twee, gespeeld door Saldaña en Gomez, worden belicht in de trailer. Tevens horen we meer van de muzikale nummers.

Volgens de officiële synopsis gaat de film over de "overgekwalificeerde en ondergewaardeerde Rita (Saldaña), die werkt bij een groot advocatenkantoor dat voornamelijk zware criminelen tot hun clientèle mag rekenen en op een dag ontvangt ze een mysterieus telefoontje."

Een verfijnd plan
"Aan de telefoon is drugsbaron Manitas Del Monte (Karla Sofía Gascón). Hij doet Rita een aanbod dat ze niet kan weigeren. Ze zal nooit meer hoeven te werken als ze hem helpt zijn imperium achter zich te laten."




Volgens de synopsis heeft Manitas namelijk een plan dat hij al jaren in het geheim aan het verfijnen is: eindelijk de vrouw worden die hij altijd al heeft willen zijn, de titulaire Emilia Pérez.

Waar en wanneer te zien
Emilia Pérez gaat vanaf 17 oktober in première in een aantal theaters en verschijnt naar verluidt vanaf 13 november exclusief op Netflix.




NieuwsFilm

meest populair