Foto van een zeer oude Harrison Ford (82): hij is nu écht wel fragiel

Foto van een zeer oude Harrison Ford (82): hij is nu écht wel fragiel

Fans van de geliefde acteur maken zich zorgen toen ze hem van de zomer zagen.

Harrison Ford is een legendarische acteur. De geliefde ster was te zien in wereldberoemde franchises als Star Wars en Indiana Jones. Hoewel hij nog steeds acteert, is hij wel duidelijk ouder geworden.

Nog niet zo heel lang geleden werd bekend dat Ford het MCU zou versterken. De acteur zal in de huid kruipen van Generaal Thaddeus E. 'Thunderbolt' Ross, een personage dat voorheen nog werd gespeeld door William Hurt. Na zijn overlijden in 2022 moest Marvel op zoek naar een vervanger.

Nog fit genoeg?
Kevin Feige en co. kwamen vervolgens uit bij Ford. Hoewel hij nog steeds miljoenen fans heeft, maken enkele mensen zich ook wel zorgen om zijn gezondheid. Ford is vandaag de dag ook alweer 82 jaar oud, waardoor sommigen zich afvragen of hij niet wat rustiger aan moet gaan doen.

Toen hij in augustus opdook op de Disney D23, waar hij een Disney Legend Award ontving, schrokken sommige fans wel. Ford leek namelijk moeite te hebben met het vasthouden van een pen en zijn handtekening te zetten.

Agenda
Als we zijn IMDb-pagina mogen geloven, zal Ford buiten Captain America: Brave New World ook te zien zijn in de series Shrinking en de Yellowstone-spin off 1923. Oordeel hier zelf maar of je vindt dat Ford er nog echt fit uitziet of niet.



NieuwsFilm

meest populair