Harrison Ford verklapt waarom hij op zijn 82e nog in een Marvel-film speelt

Harrison Ford verklapt waarom hij op zijn 82e nog in een Marvel-film speelt

De acteur had gewoon zin in een leuke ervaring en heeft er zo te horen ook van genoten.

Harrison Ford is al behoorlijk op leeftijd, maar acteert nog veel. De wereldberoemde ster, bekend van o.a. Star Wars en Indiana Jones, komt nu namelijk het MCU versterken. Hier laat hij zich nu over uit.

Er zijn genoeg acteurs die nog op een hoge leeftijd films maken. Denk bijvoorbeeld maar aan Michael Caine, Morgan Freeman en natuurlijk Clint Eastwood. Ford past zeker ook in dit rijtje, aangezien hij in de nieuwe Captain America-blockbuster, genaamd Brave New World, te zien zal zijn.

Belangrijke rol
In Brave New World kruipt Ford in de huid van President Thaddeus 'Thunderbolt' Ross. Deze rol werd voorheen nog gespeeld door William Hurt, maar toen de acteur kwam te overlijden moest Marvel op zoek naar een vervanger.

Deze werd dus gevonden in Ford. Hij laat zich nu uit waarom hij besloot te tekenen voor de film: "Ik heb veel acteurs voor Marvel zien werken. Sommige acteurs zijn echt briljant. Grote talenten hebben genoten van de Marvel-samenwerking".

Veelbelovend
"Ik ben geen briljante acteur" vervolgt Ford. "Ik dacht dat ik echter wel een leuke tijd zou hebben en dat was zeker het geval. Ik ben trots op wat wij hebben gemaakt. Deze film gaat echt 'ass kicken'!"



Ford zal ook te zien zijn als Red Hulk. Hoe dit er precies uit zal komen te zien, daar komen we in februari 2025 achter, wanneer de film in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair