Prachtige maar onheilspellende trailer van de veelbelovende 'Nosferatu'-reboot is hier!

Prachtige maar onheilspellende trailer van de veelbelovende 'Nosferatu'-reboot is hier!

Robert Eggers heeft al vaker geweldige horrorfilms geleverd en lijkt dit nu te gaan herhalen.

Regisseur Robert Eggers is nog geen 10 jaar actief, maar wordt nu al gezien als een van de beste filmmakers in Hollywood. Niet zo heel gek dus, dat menig filmfanaat met smart uitkijkt naar zijn Nosferatu-reboot. Hier is nu de nieuwe trailer van verschenen.

Eggers wist al eerder hoge ogen te gooien met zijn ijzersterke regiedebuut The VVItch. Dit was echter geen beginnersgeluk, want ook The Lighthouse en The Northman werden zeer goed ontvangen.

Nosferatu
Ook zijn Nosferatu-versie ziet er geweldig uit. Het verhaal speelt zich af in de negentiende eeuw in Duitsland. Centraal staat Ellen Hutter (Lily Rose Depp). Zij is gelukkig getrouwd met de vastgoedmakelaar Thomas Hutter (Nicholas Hoult).

Thomas gaat in opdracht van graaf Orlok (Bill Skarsgard) uit Transsylvanië op zoek naar een plek in het buitenland. Wanneer de graaf, die zijn ware aard als vampier verborgen houdt, Ellen ontmoet, raakt hij in de ban van haar. Op dat moment begint de nachtmerrie...

Veebelovend
Nog niet zo heel lang geleden liet Eggers zich nog uit over de fantastische prestatie van Skarsgard, die helemaal opging in de rol van de gruwelijke vampier.


De acteur ging hiervoor zo ver dat de regisseur zich zelfs zorgen begon te maken. Bekijk hierboven de prachtige maar tegelijkertijd onheilspellende beelden.

NieuwsFilm

meest populair