Deze briljante cameo in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' heb je volledig gemist

Deze briljante cameo in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' heb je volledig gemist

Miley Cyrus is even te horen in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'.

In de Guardians of the Galaxy-films zijn er heel wat grote namen te horen. Zo spreekt Bradley Cooper de stem in van Rocket en is het Vin Diesel die elke keer 'I Am Groot' zegt als het personage Groot. In Guardians of the Galaxy Vol. 2 is er echter nog een andere bekende naam te horen.

De tweede Guardians of the Galaxy-film kwam uit in 2017 en werd net als de eerste en derde film geschreven en geregisseerd door James Gunn. De cast bestaat onder andere uit Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Michael Rooker, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sylvester Stallone en Kurt Russell. Daarnaast zijn ook Diesel en Cooper te horen.

Stakar
In de film reizen de Guardians door het heelal terwijl ze Peter Quill (Pratt) helpen meer te leren over zijn mysterieuze afkomst. We maken ook kennis met Stakar (Stallone), een hooggeplaatste Ravager die een vete heeft met Yondu (Rooker).

Net als in alle andere Marvel Cinematic Universe-films, waren in Guardians of the Galaxy Vol. 2 scènes te zien na de credits. In de mid-creditsscène van de film krijgen we de oude teamgenoten van Stakar te zien en een van die teamgenoten wordt ingesproken door popster Miley Cyrus.

Mainframe
Cyrus verleende haar stem aan de volledig CGI-gecreëerde Mainframe, die samen met andere beroemde acteurs zoals Ving Rhames (Charlie-27), Michelle Yeoh (Aleta Ogord) en Michael Rosenbaum (Martinex) verschijnt tijdens deze mid-creditsscène.


Deze bontgekleurde groep bondgenoten vertegenwoordigt de oorspronkelijke line-up van de Guardians uit de stripboeken. Gunn castte Cyrus nadat hij "de toon van haar stem" bewonderde terwijl hij haar als coach in The Voice had gezien.

Vervangen
In Guardians of the Galaxy Vol. 3 krijgen we Mainframe opnieuw te zien, maar dan werd het personage niet meer ingesproken door Cyrus. Ze werd vervangen door Tara Strong, die de stem deed van Miss Minutes in de serie Loki.


Stallone en Rosenbaum hernamen wel hun rollen als Stakar en Martinex in de derde film, terwijl Rhames en Yeoh ook niet meer te zien waren als Charlie-27 en Aleta Ogord. Yeoh zou uiteindelijk een andere rol spelen in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021).

Kijken?
Wil je Cyrus als Mainframe horen in Guardians of the Galaxy Vol. 2? Je kan de film bekijken op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair