'The Sopranos'-actrice van maffialiefje tot Onlyfans-icoon: "Het geldt stroomt nu wel binnen"

'The Sopranos'-actrice van maffialiefje tot Onlyfans-icoon: "Het geldt stroomt nu wel binnen"

Drea De Matteo lijkt te stoppen met acteren aangezien dit veel beter verdient.

Drea De Matteo is misschien niet de grootste naam in de filmwereld, ze was wel te zien in de nodige topseries. Toch beweert de actrice dat zij nooit veel geld heeft gekregen voor al haar films en series, waardoor ze nu actief is op OnlyFans. Dit is wel een groot succes.

De Matteo, voornamelijk bekend van sterk onthaalde series als The Sopranos, Sons of Anarchy en Desperate Housewives. Toch moet ze een extra zakcentje bijverdienen en hiervoor richt ze zich tot OnlyFans.

Reactie
Hoewel ze dus te zien was in geliefde films en series, heeft De Matteo niet echt veel verdiend aan haar acteercarrière. Toen ze bijna haar huis verloor omdat ze haar rekeningen niet meer kon betalen, besloot ze een andere carrière te beginnen.

Zo zei tijdens een recent interview: "Ik ben nooit rijk geworden door mijn acteerwerk en dat is gewoon de waarheid. Ik was altijd bij de slechts betaalde mensen van elk project. Toen ik aan de Sopranos begon was er nog niet veel geld. Ik werd pas op het einde van de serie normaal betaald".

Ander werk
De Matteo vertrok bij The Sopranos om zich te kunnen focussen op de Friend-spin-off serie Joey, waar ze wel goed voor kreeg betaald. Ze zegt echter dat ze voor Sons of Anarchy wederom bijna niks kreeg.



Uiteindelijk kwam ze terecht bij OnlyFans. Dit bleek een meesterzet te zijn: "Ik heb meer verdiend op OnlyFans dan met mijn acteercarrière. Ik wilde hier eerlijk gezegd eerst absoluut geen deel van uitmaken, maar het heeft mij wel gered. Ik kreeg veel kritiek, maar ik doe wat goed is voor mezelf. Ik kan nu voor mezelf zorgen".

NieuwsFilm

meest populair